Αρχική
Φωτό Πρατηρίου
ΚΑΣΤΡΑΚΙ
Φωτό Καστράκι
ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ
Μοναστήρια
Χάρτης

Ξενοδοχεία.HOTEL
Εστιατόρια
Camping
Cafe Bar
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ.ΠΩΛ/ΣΕΙΣ -ΜΟΤΟ & Ποδηλάτων-
STUDIO-ΟΜΟΡΦΙΑΣ & ΝΥΧΙΩΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
Χρήσιμα Τηλέφωνα
---Δραστηριότητες---
ΑΓΩΝΕΣ-ΦΩΤΟ.
Moto Cross-ΦΩΤΟ

....... VIDEO ......

VIDEO ONBOARD ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ(0-NEA)

VIDEO ONBOARD ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ(0-NEA)

VIDEO ΑΓΩΝΕΣ-ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ (4-NEA)

VIDEO ΑΓΩΝΕΣ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ(0.NEA)

VIDEO-ΔΙΑΦΟΡΑ(0.NEO)

...VIDEO...(SEX,ASXETA,ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΚΤΛ...)1.NEO

..VIDEO-ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ..

..VIDEO-ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.. (KICK-BOXING...)

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ-GUS7

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - GUS7

Ορειβασία
Πεζοπορία
ΔΙΑΦΟΡΑ--ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Πωλήσεις
 Μεταχειρισμένων

Αζωτο
Καθαρισμός Μπεκ
Επικοινωνία

Αναζήτηση


 
Χρήστες online: 13
Επισκέπτες: 57681


ΦΩΤΟ-ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ

Το χωριό ΚΑΣΤΡΑΚΙ περιβάλλεται από τους βράχους των Μετεώρων και από ένα όμορφο περιβάλλον μέσα στο πράσινο. Αποτελεί τόπο που προσελκύει επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου.

Διαθέτει Πρατήριο υγρών καυσίμων (JET OIL), Ξενοδοχεία, Πανσιόν, Eνοικιαζόμενα Δωμάτια, Camping, παραδοσιακούς οικισμούς, ταβέρνες, Cafe Bar, Mini market, φούρνους, φαρμακείο, με προσιτές τιμές και φιλόξενους ανθρώπους που θα σας προσφέρουν  ευχάριστη διαμονή και διασκέδαση. Ακόμη ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να ασχοληθεί και με δραστηριότητες όπως ορειβασία, ποδηλασία, motto cross, endure, πεζοπορία κ.τλ.

      

Κάτω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων και στο χωριό ΚΑΣΤΡΑΚΙ βρίσκεται το πρατήριο υγρών καυσίμων του Κ. ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που συνεργάζεται με την εταιρεία  JET OIL.

Ο επισκέπτης μπορεί  να φτάσει στα Ιερά Μετέωρα ακολουθώντας δύο διαφορετικές διαδρομές. Είτε περνώντας μέσα από την πόλη της Καλαμπάκας και του χωριού Καστράκι (απόσταση 1,5 χμ) όπου θα συναντήσει το πρατήριο υγρών καυσίμων JET OIL είτε ακολουθώντας τον περιφερειακό Καλαμπάκας – Μετεώρων και κάνοντας  τον κύκλο των Μετεώρων θα καταλήξει πάλι στο χωριό Καστράκι.

Το πρατήριο διαθέτει  καύσιμα όπως Αμόλυβδη, Σούπερ, Πετρέλαιο Κίνησης και Πετρέλαιο θέρμανσης τα οποία  εγγυώνται  την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και ένα ξένοιαστο και χωρίς απρόοπτα ταξίδι, όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας.

Στον ίδιο χώρο βρίσκεται υπερσύγχρονο Πλυντήριο αυτοκινήτων-δίτροχων καθώς και ΑΖΩΤΟ (ΝΟS) για τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας η της δίτροχου σας.

Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος
Καστράκι-Μετέωρα
42200
(0030/2432075531
JET OIL
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 
  © meteoras.gr :: Meteora Station